Markweg 1-M
6883JL Velp (Gld)
T 026-3612142
E info@vanthofschoonmaak.nl
Zoeken
Offerte aanvragen
Home › Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Meedenken met de vastgoedbeheerder en/of bestuurder van vereniging van eigenaren (vve) is ons motto

Het meedenken met de vastgoedbeheerder en/of bestuurder van vereniging van eigenaren (vve) is ons motto. Wij streven er naar een balans te vinden tussen kosten, representativiteit en uitstel van groot onderhoud. Recentelijk hebben wij opdrachten uitgevoerd in Arnhem, Velp, Wageningen, Ede en Velp. Voor een vrijblijvende afspraak neem contact met ons op http://www.vanthofschoonmaak.nl/contact
 


Lees meer...

Oppervlaktes met de meeste ziektekiemen

De toiletbril bevat de meeste bacteriën. Toch? Niet dus. Op een gemiddeld toilet worden 55 ATP's gevonden. Adenosinetrifosfaat (ATP) is de energiebron van levende cellen waarmee de biologische concentratie van bacteriën op een oppervlak gemeten kan worden. Waar zijn de meeste ATP's te vinden? De top 7, uit een meting van Kimberly-Clark Professional

1. Magnetron: 315 ATP's

2. Toetsenbord: 284 ATP's

3. Muis: 165 ATP's

4. Telefoon: 164 ATP's

5. Bureau: 152 ATP's

6. Verkoopautomaat: 151 ATP's

7. Deurklink: 138 ATP's
Lees meer...

Gebruik Ecolabel

Al onze leveranciers van schoonmaakproducten werken op een zo milieuvriendelijke mogelijke manier. Zij hanteren dan ook meerdere Ecolabels waaronder:
 
ECOFLOWER (bloemsymbool)


Het Europese Ecolabel is de drijvende kracht voor de promotie van voornamelijk milieuvriendelijke recepten voor reinigingsmiddelen. De Europese milieubloem werd gecreëerd midden jaren 90 als een Europees milieuteken. Het geeft vorm aan alle nationale milieusymbolen en stelt hoge eisen aan “milieuvriendelijke producten”. Nagenoeg alle producten van onze Green Care lijn vertonen de bloem.
Nordic Swan


Net als bij het Europees Ecolabel hebben de criteria van Nordic Swan betrekking op de gehele levenscyclus van een product of dienst: van grondstoffen, energieverbruik tot schadelijke stoffen en afval. Ook de Nordic Swan criteria helpen bedrijven verantwoorde keuzes te maken over duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.


Lees meer...

Glazenwasser Arnhem Huissen Velp gevelreiniging

Onze glazenwasser(s) zijn al enige tijd actief in Arnhem, Huissen en Velp voor professioneel glasbewassing(ramen wassen) en gevelonderhoud. Ook in de omstreken van gemeente Lingewaard, Arnhem en Rheden zijn wij actief in glasbewassing en gevelonderhoud. Enkele klanten van ons in deze regio zijn: VBI, Sancta Maria, Loovelden, Coop, Jacobs, Jumbo, Action en diverse scholen en overheidsgebouwen. Door onze jarenlange ervaring in glasbewassing en een hoog specialistisch kennisniveau, staan wij garant voor hoge kwaliteit in Huissen, Velp en Arnhem. Door onze kennis en kunde in glasbewassing en bijvoorbeeld de inzet van hoogwerkers, kunnen wij voordelig en professioneel kantoren, restaurants, scholen, VvE’s, bedrijfspanden de glasbewassing verzorgen.
 
Service, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijk speerpunten voor ons als glazen was bedrijf in Huissen. Daarom hebben al onze medewerkers niet alleen vakdiploma’s m.b.t. glazenbewassing maar ook een verklaring omtrent gedrag.

Benieuwd wat wij voor u kunnen  betekenen?
Neem contact op via  026-3612142 of mail info@vanthofschoonmaak.nl.
Wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Lees meer...

Glazenwasser Duiven Zevenaar Didam gevelreiniging

Onze glazenwasser(s) zijn al enige tijd actief in Duiven, Zevenaar en Didam voor professioneel glasbewassing(ramen wassen) en gevelonderhoud. Enkele klanten van ons in deze regio zijn: VvE, AVR, Alliander, Dachser, Banken, Supermarkten enz. Door onze jarenlange ervaring in de glasbewassing en gevelreiniging, staan wij garant voor hoge kwaliteit in Duiven Zevenaar en Didam. Door onze kennis en kunde in glasbewassing en bijvoorbeeld de inzet van hoogwerkers, kunnen wij voordelig en professioneel kantoren, restaurants, winkels, scholen en bedrijfspanden in Gemeente Duiven, Gemeente Zevenaar en Gemeente Montferland de glasbewassing verzorgen.
 
Service, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke punten voor ons als glazen was bedrijf in Duiven. Daarom hebben al onze medewerkers niet alleen een vakdiploma’s m.b.t. glazenbewassing maar ook een VOG (verklaring omtrent gedrag).
 
Voor vragen en/of een offerte:
Neem contact op via 026-3612142 of mail naar info@vanthofschoonmaak.nl
Wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Lees meer...

Glazenwasser Veenendaal Wageningen Barneveld gevelreiniging

Onze glazenwasser(s) zijn al enige tijd actief in Veenendaal, Wageningen en Barneveld voor professioneel ramen wassen en gevelonderhoud. Ook in de omtrek zijn wij actief in glasbewassing en gevelonderhoud o.a. in Ede en Arnhem. Enkele klanten van ons in o.a. Veenendaal zijn: ROC, V.v.E., ACV, en de Plantage enz. Door onze ervaring in de glasbewassing en specialistische schoonmaak, staan wij garant voor hoge kwaliteit. Door onze kennis en kunde in glasbewassing en bijvoorbeeld de inzet van onze telescopische wasinstallatie, kunnen wij voordelig en professioneel kantoren, winkels, scholen en bedrijfspanden in de regio de glasbewassing verzorgen.
 
Betrouwbaarheid, professionaliteit en Service zijn belangrijke speerpunten voor onze organisatie.
 
Als bedrijf hebben wij verschillende certificeringen w.o:
VCA
NEN 4400-1
SNA
  
Neem vrijblijvend contact op via 026-3612142 of mail naar info@vanthofschoonmaak.nl


Lees meer...

Vakbeurs Facilitair 2017 naar Jaarbeurs Utrecht

De vakbeurs Facilitair 2017 wordt op 25, 26 en 27 januari 2017 in Jaarbeurs in Utrecht georganiseerd. Met de verhuizing naar Jaarbeurs komt er een einde aan de beursvloer van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Lees meer...

ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 10-11-12-13 Mei 2016 niet te missen

Verspreid over elf hallen en met meer dan 750 exposanten, vindt u op de beurs alle producten en oplossingen voor de professionele schoonmaak en hygiëne. En er is meer; een programma van zeer relevante en speciaal samengestelde seminars met onderwerpen en tips om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren; demonstratie zones waar u zelf de producten uit kunt proberen; en andere evenementen op de beursvloer die de trends en technologieën in de industrie bespreken en relevante toepassingen laten zien.

Lees meer...

Glazenwasser Apeldoorn ook voor gevelreiniging

Onze glazenwasser (s) zijn al enige tijd actief in Apeldoorn voor professioneel glasbewassing(ramen wassen) en gevelonderhoud. Ook in de omstreken van Apeldoorn zijn wij actief in glasbewassing en gevelonderhoud. Enkele klanten van ons in Apeldoorn zijn: ROC, VvE ‘s, CVO, Veluws college enz.
Door onze jarenlange ervaring in de glasbewassing en een hoog specialistisch kennisniveau, staan wij garant voor hoge kwaliteit in Apeldoorn. Door onze kennis en kunde in glasbewassing en bijvoorbeeld de inzet van hoogwerkers, kunnen wij voordelig en professioneel kantoren, restaurants, winkels, scholen, VvE’s en bedrijfspanden in Apeldoorn de glasbewassing verzorgen.
 
Service, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke speerpunten voor ons als glazen was bedrijf in Apeldoorn. Daarom hebben al onze medewerkers niet alleen een vakdiploma’s m.b.t. glazenbewassing maar ook een verklaring omtrent gedrag.
 
Benieuwd wat wij u voor u kunnen betekenen?
Neem contact op via 026-3612142 of mail naar info@vanthofschoonmaak.nl
Wij staan u graag vrijblijvend te woord.
Lees meer...